Vi tar tempen på toppscorer Sebastian Solbakke

Etter fem spilte kamper topper Herulf tabellen på åtte innspilte poeng. En viktig faktor i seirene har vært ny signeringen og toppscorer Sebastian Solbakke. Her forteller han blant annet om hemmeligheten bak mål suksessen!

Solbakke i NM-kampen mot Fjellhammer.
Foto: Sara Sanderød

28 scoringer på 5 kamper Sebastian, hva ligger bak din målform?
– Vi har trent bra i en lang periode og laget fungerer bra sammen. Jeg har gode spillere rundt meg som setter meg opp i bra posisjoner, svarer den ydmyke (tidligere) Bærumsgutten og fortsetter:
Det er egentlig ikke noe hemmeligheter, hardt jobb og kanskje litt flaks er resepten, sier han med et smil på leppene.

Får ros av treneren

– Sebastian hadde sin absolutt beste kamp mot Sotra, da var lysluggen toppscorer med 10 mål og viste topp skuddkvaliteter fra 9m. Samtidig er det jo blant annet Dino Osman og Ole Einar Kaaterud som har overlatt straffeskytingen til Sebastian, som han har takket og bukket for med å score 10/11 straffer så langt i sesongen. Utover det ligger suksessen i at Sebastian har kommet inn i spillet og trener bra, sier hovedtrener Igor Koprivica.

Sebastian har bombet inn mål hele høsten. Foto: Rikke Jeppsson, Moss Avis.

I kveld står Falk Horten 2 for motstanden, Sebastian. Likt dere har dem bare tapt 1 kamp så langt inn i sesongen, hva kan Mossepublikumet forvente seg for kamp?
– Mossepublikumet kan vente seg en tøff og spennende kamp mellom to lag som vil være med å kjempe helt i toppen. Falk Horten har startet sesongen bra, så det blir ingen lett match, men vi skall gi alt vi bare kan for å sikre de 2 poengene!


Trener Koprivica faner i:
– Samtidig som det er ungt, så er det også uforutsigbart av den grunn at Falk også av og til har med flere av sine A-lags spillere på 2. Div kampene, samt noen eldre rutinerte ringrever som ikke satser lenger.

Vi har også en debutant idag…
Det gror godt i Herulf!

Hvor mange scoringer kan vi regne med idag fra din side, Sebastian?
– Det tenker jeg ikke så mye på, fokuserer mest på hva jeg kan gjøre for å bidra til at laget vinner.

Men det hadde vært digg med 10 scoringer?
– Håper jo alltid på 10 mål, så hvorfor ikke i kveld! ler storskytteren.

Etter kampen venter en litt lengre pause for Herulf, får vi se en ordentlig utladning fra guttene mot Falk?
– I kveld er det ingenting å spare seg for, guttene har fått langhelg fri kommende helg, så alle fremmøtte kan forvente seg ett mannskap som virkelig går i krigen om 2 nye poeng! lover Koprivica og legger till:

Marcus Antonsen, her i Ryggedrakt, gjør sin første A-lagskamp for Herulf ikveld.
Foto: Sara Sanderød

– Vi har også en debutant i dag, Marcus Antonsen får sin A-lags debut. 16-åringen som er 03 modell blir belønnet med uttak til kveldens kamp som følge av god innsat, utvikling og prestasjoner så langt i sesongen. Det gror godt i Herulf!

Kampen spilles 19:00 i Mossehallen.