Rekrutt Damer

Foto: Sara Sanderød

Fra og med 2020/2021 sesongen inngår HK Herulf Moss og HK Rygge enighet om en jentesatsning via partner- og prestssjonssamarbeid på damesiden.

Jentesatsningen bygger på å et tett og gunstig samarbeid med lokale klubber i regionen, der HK Rygge peker seg ut som prestasjonsklubb på damesiden. HK Herulf Moss er en aktiv bidragsyter til dette historiske samarbeidet som siker lokal bredde- og toppsatsning for jentene i HK Herulf Moss og HK Rygge.

Intensjonen med samarbeidet er å skape et tilbud til spillere i aldersgruppe 15-20 i Mosseregionen for å spille håndball på det nivået som passer hver enkelt spiller, fra bredde til topp, der det sistnevnte «flaggskipet» bærer navnet til HK Rygge. Per dags dato utgjør det et homogent og positivt samarbeid på tvers av klubbene for jenter født 2005 til og med 2002, med fokus på «flest mulig, lengst mulig, best mulig».

Dette betyr blant annet at det i all hovedsak er Herulf sine 2003-jenter som bærer HK Rygge navnet i jenter 17-20 tilbudet mellon klubbene kommende sesong, på samme måte som at det er mange av Rygge sine 2003-gutter som bærer HK Herulf Moss navnet i gutter 17-20 tilbudet kommende sesong. Jentesatsningen som drives mellom søsterklubb HK Rygge og brorklubb HK Herulf Moss bygger på hardt og målrettet arbeid over lengre tid. Som spiller blir du tilbudt strukturerte og planlagte treningsøkter fire til fem ganger i uken med teknisk-, taktisk-, og fysisk fokus både på håndballgulvet og hos gjennom HK Rygge sin samarbeidspartner Spenst i Moss! Er du interessert og vil vite mer om jentesatsningen i HK Herulf Moss og HK Rygge?

Kontakt vår eminente sportsjef og/eller klubbutvikler Igor Koprivica og Patrick Braarud.

Sportssjef Igor Koprivica
Telefon 922 84 888
E-post ikohandball@hotmail.com

Klubbutvikler Patrick Braarud
Telefon 452 54 810
E-post patrick@braarud.net