Velkommen til MorsaCup 2020!

Naboklubbene HK Herulf Moss og HK Rygge inviterer til Morsacup 14.-16. august 2020 i Mosseregionen for gutter og jenter født 2002-2011 samt HU-lag.

Fjorårets suksess MorsaCup er tilbake helgen før skolestart! Kjenn deg varmt velkommen til regionens mest inspirerende håndballcup og opplev den sportslige atmosfæren som er unik for MorsaCup!

Lagene skal få godt med spilletid og møte motstand på ønsket nivå. Vi sørger for gode rammer rundt kampene og cupopplevelsen for spillere, ledere og publikum!

Under årets arrangement feirer Moss sitt 300 års jubileum. Det vil være en rekke aktiviteter, arrangement og konserter i byen, samt i parkområdet tilknyttet cupen.

Påmeldingsfristen er 30.6 og vi oppfordrer til å være tidlig ute! Mer informasjon og påmelding for både lag og dommere finner du på MorsaCup.no

Vi ønsker alle lag, dommere, foresatte, og håndballvenner velkommen til en god opplevelse både på og utenfor håndballbanen.

Det vil komme løpende informasjon om cupen og hva som skjer i byen den helgen hjemmesiden og på våre sosiale medier!

Er det fortsatt noe du lurer på? Ikke tvil om å kontakte våre cupansvarlige Liv Jorunn Hallerud og Morten Grønli på telefon 982 03 172 respektive 900 25 755. Du kan også sende oss en e-post til post@morsacup.no med dine funderinger!

Sees i hallene 14. – 16. august!