Ungdomssatsningen i Herulf fortsetter å bære frukt

Ungdomssatsningen i Herulf har allerede gitt resultater, ikke minst med 16-årige Marcus Antonsen som for to uker siden fikk debutere på A-laget. I lørdags fikk publikumet i Mossehallen bli kjent med enda en 16-åring, nemlig landslagsaktuelle Isak Sanderød-Bakkerud!

Først og fremst Isak, gratulerer med debuten og din første scoring. Fortell oss litt hvordan det føltes at dra på seg den gul/sorte drakta for første gangen
– Det føltes meget bra å ta på seg drakten for første gang, og få debuten foran hjemmepublikummet i Mossehallen!

Vi har en krystallklar målsetning om å nå sluttspillet i Bring

P.A. Stenersen

Du har slitt med skader under en lengre periode, men er nå tilbake med beskjed. Du fikk kronet debuten din med en scoring etter kun et par minutter på banen, kan du sette ord på innsatsen din?
– Jeg sitter igjen med en god følelse etter kampen, og føler jeg gjorde en grei figur. Det var også utrolig gøy å score, selvom jeg gjerne skulle, og burde ha satt mine to andre sjanser også.

Takk vare Herulfs fine samarbeid med naboen HK Rygge har allerede to 16-åringer fått sjansen i 2.div, kan vi vente oss flere, Igor Koprivica?
– I Herulf etterstreber vi å gi de yngre spillerne trygghet på sitt nivå/alder og muligheter og utfordringer oppover. 2 av guttene fra Rygge g2003 har som kjent debutert på A-laget og scoret i debuten. Langt flere trener fast eller hospiterer opp på A-laget og vi gleder oss til at flere får debutere på A-laget etterhvert, sier hovedtreneren.

P.A. Stenersen har trent 03-laget på Rygge siden dem gikk i bleier og har nå, bare delvis, sluppet ansvaret over til Igor Koprivica som han trener rekruttlaget sammen med.

Rekruttlaget 2019/2020 med spillere fra blant annet Rygge, Vestby og Drøbak.
Foto: Sara Sanderød

Dette laget P.A., det koker over med talent. Fortell oss hva fremgangsresepten din har vært så langt
– Lagets motto fra starten av har vært:
100% foukus – 100% innsats – 100% samhold. Treningsarbeidet har vært målrettet og treningsoppmøte har alltid vært godt. Vi fokuserte tidlig på styrketrening med felles styrkesirkler og gode instruksjoner fra ung alder, sier den strukturerte treneren og fortsetter:
– Vi har alltid strukket oss langt for å kunne delta på øverste nivå med tanke på seriespill, cuper og innhenting av trener-kompetanse utenfra. Det at vi alltid har vært få spillere har bare forsterket den gode treningsmentaliteten og ønsket om å prestere godt blant de aller beste.

Marcus Antonsen var den første 03-modellen som debuterte på Herulfs herrelag tidligere i høst. Hovedtrener Igor Koprivica forteller at Mossepublikumet kan forvente seg flere
Foto: Sara Sanderød

G16, med blant annet tidligere nevnte Marcus og Isak på laget, kvalifiserte seg for en tid siden til Bringserien. Hva er målet deres for sesongen og hva ska til for å lykkes med dette?
– Vi har en krystallklar målsetning om å nå sluttspillet i Bring. Vi har lagt ned innsatsen og arbeidet; nå gleder vi oss til å sette igang. Da troppen er liten, så er vi avhengige av at samtlige spillere trykker til å leverer når det gjelder som mest, avslutter han

Nå til helgen venter ScandIberico med det norske 02-landslaget i Sverige for deg Isak. Hvordan er formen etter skadeperioden og framførallt, er du nervøs?

Isak Bakkerud i Herulfdrakta. Foto: Sara Sanderød

– Ja, jeg har slitt med skader over en lenger periode, men det kjennes mye bedre ut nå. Alt av småvondter og stivhet har jeg nå blitt kvitt, og jeg føler meg bra. Turneringen kommende helg blir en stor opplevelse, og da gjelder det å holde nervene i sjakk. Jeg er ikke så nervøs nå, men regner med at jeg blir det når det nærmer seg den første kamp kommende fredag, avslutter den talentfulle venstrekanten.


På tirsdagskvelden innkasserte G18 sin første seier. Dette borte mot Vestli der sluttsifrene skrevs til 16-24 og toppscorer for guttene våres blev arbeidshesten Espen Vea og «Drøbaks Frank Løke» Lauritz Angeltveit med 4 mål hver.