Sensasjonen i boks – Samarbeidslaget kvalifisert for A-sluttspill

Foto: Erik-Andre Kristiansen, Moss Avis.

Dere har sett dem i Bringserien, G16-serien, i G18-serien, i 3.divisjon og til og med 2.divisjon. Noe av regionens mest talentfulle spillere – som i bland spiller i blått og i bland spiller i gult – stapler så vel kamper som seirer på høg. Nå har dem sikret seg A-sluttspill på nivå 1 Region Øst!

Det er smått sensasjonelt

Hovedtrener, P.A. Stenersen

Tross at det er 2 kamper igjen i seriespillet har nå G16 sikret seg en plass i A-sluttspillet, noe som laget er smått unike med.
Satt i perspektiv, så er vi og Kjelsås de eneste klubbene som har maktet å sikre A-sluttspill på øverste nivå siden guttene fikk lov til å registrere resultat og føre tabell som 12-åringer. Det er smått sensasjonelt! sier en kjempestolt P.A. Stenersen som hatt ansvar for guttene siden dem gikk i bleier.

Foto: Sara Sanderød

Få, men sterke

– 03-gutta til Rygge har aldri vært flere enn 10 spillere totalt før årets sesong. Tilskudd av keeper fra et Vestby-lag som takket nei til samarbeid før de selv gikk i oppløsning, gjør at vi setter rekord det siste året gutta spiller aldersbestemt. Vi teller hele 11 spillere, smiler Stenersen og fortsetter
Samarbeidet med Herulf gir gutta et riktig sterkt treningstilbud, vi har en veldig bra treningsgruppe med spillere fødde 2003-2000 og hospiterer jevnlig med A-laget.

Les om sensasjonen på Moss Avis

Marcus Antonsen er en av 03-gutta som debutert på A-laget til Herulf. Foto: Sara Sanderød.

– Storklubbene vi kjemper mot teller gjerne 25-50(!) spiller fra start av. Det tynnes naturlig nok i rekkene etter hvert, men vår erfaring fra Bring er at vi møter lag som i alle fall har det doble antallet spillere vi har, legger Stenersen til.

Størrelse teller ikke mest

– En må jo konkludere med at antall og størrelse til syvende og sist ikke teller mest; et godt treningsgrunnlag med gode basisferdigheter, sunne verdier,  stå-på-vilje og dedikasjon bærer frukter. , sier hovedtreneren og skryter stolt av spillerne sine

– Laget er meget godt representert på regional SPU og også aldersbestemte landslag. Med spillere involvert i trening og kamp for G16, G18, 3. og 2. divisjon, så vil A-sluttspillet gi gode muligheter til å møte tøff motstand i form av noen av de sterkeste Bring-lagene og kjærkommen trening med 2’er-ball. Med G18 med begge beina trygt plantet i A-sluttspill, så kan en trygt slå fast at den blå ståa er god og at fremtiden ser gul ut.

Thomas Stenersen og Isak Bakkerud har denne sesongen spillt i så vel blått som gult, men også i rød med flagga på brystet! Foto: Sara Sanderød