Første brikken i herrelaget på plass

Førstemann på utgående kontrakt har signert for neste sesong –
«En viktig brikke bakover»

Vi har i dag gleden å kunne presentere den første resigneringen i herrelaget! Det er vår talentfulle midtback Sander Geiser som har satt pennen til papiret og forlenget avtalen sin med Herulf over 2021/2022-sesongen.

Det var et relativt enkelt valg for meg å bli i Herulf

Sander Geiser

– Han passer veldig profilen vi forsøker å skape i Herulf. Han er ung, sulten og dedikert. Akkurat det vi leter etter, sier påtroppende hovedtrener Michael Wold og beskriver sin første brikke til neste sesong.

– Sander er en seriøs spiller. Han har en spennende fysikk og god forståelse for spillet. Jeg forventer at han blir en viktig brikke bakover på banen samtidig som at han er en bidragsyter fremover. Typisk toveisspiller.

Selv er Geiser fornøyd med utviklingen han hatt under nåværende hovedtrener Igor Koprivicas ledelse, og håper kunne utvikle seg videre under Wold.

– Det var et relativt enkelt valg for meg å bli i Herulf, særlig når det ble kjent at Michael blir ny hovedtrener, forteller 21-åringen fra Langhus.

– Jeg har lyst til å se hvordan håndball han vil spille, og i de dialoger vi hatt så virker hans ønsker stemme ganske godt overens med mine. Jeg fikk masse spilletid under Igor i 2.divisjon og håper kunne bidra mye også til Michael neste sesong.

Sander scoret 52 mål for Herulf i fjor og sikter på fler fremover. Foto: Sara Sanderød.

Tungt år med skader

Sander kom til Herulf i fjor og spilte en sentral rolle i opprykket til 1.divisjon. Inneværende sesong har derimot vært svært preget av skader, og Sander har enda ikke fått gjøre sin 1.div-debut.

– Det finnes en veldig sterk lyst til å komme tilbake på banen fra min side. Både jeg spesifikt og laget generelt har slitet mye med skader denne sesongen, så jag er spent på å se hva vi kan få til i 1. divisjon neste år, sier midtbacken og forteller om ambisjonene.

– Jeg har fått trent mye fysisk i skadeperioden, så for resten av inneværende og neste sesong vil jeg bidra særlig i forsvarsarbeidet, men også i et tempofylt angreps- og kontraspill.

Hyller stemningen i laget

En lang skadeperiode, og flere måneder borte fra håndballbanen til tross, koser seg Sander på treningene i Mossehallen.

– For meg er det viktig at man trives godt sosialt i det miljøet man er i, og det gjør jeg i Herulf. Vi hadde en fin gruppe i fjor da jeg kom hit, vi har en fin gruppe nå og jeg tror at vi får til en fin gruppe neste sesong også, sier den Geiser og legger til.

Sander var del av kapteinsteamet i fjor og styrte mye av både angreps- og forsvarsspillet. Foto: Sara Sanderød.

Utenfor banen er målet mitt å bidra med noen gode meldinger i garderoben. Der er jeg god allerede, men har ikke nådd mitt fulle potensiale enda.

Gjeldende flere nye signeringer er Wold åpen og positiv

Jeg er veldig positiv til neste sesongs tropp. Det kommer et par re-signeringer denne uka og forhåpentligvis får vi til et par nysigneringer i løpet av kort tid, avslutter Wold.