Nytt trenerteam rundt damelaget og J18

HK Herulf Moss kan presentere et nytt trenerteam til satsningen på jentesiden. En gammel kjenning fra Herulfmiljøet og et nytt fjes med bakgrunn fra Halden Topphåndball og Tistedalen damer.

Christopher Skogheim er engasjert som hovedtrener for damesatsningen. Han kommer fra trenerjobber i Tistedalen og Bravo (Tromsø), i tillegg har han en karriere bak seg som spiller i Tistedalen, Halden Topphåndball, Sarpsborg, Bravo og nå i HK Herulf Moss. Christopher flytter til Moss sammen med sin samboer de nærmeste ukene.

Caroline Arnesen er et kjent ansikt i Mossehallen og har jobbet med ulike lag i klubben samtidig som hun har spilt på damelaget. Skader har gitt henne en ufrivillig pause fra spill, men desto mer tid til trenerrollen. Caroline vil starte trenerutdanningen sin kommende høst og fungere som spillendeassistenttrener for 4.divisjonslaget, lagleder for J18 og trener for J15.

Damer 4.divisjon og J18 bli en stor treningsgruppe og vil fylle lagene på J18 og Damer 4.divisjon, og det vil knyttes ytterligere trenerressurser til lagene for å sikre tilgang til god trenerkvalitet rundt senior håndballen på damesiden.

Vi gleder oss til en ny sesong!