Nytilskudd i herrelaget!

I går hadde vi gleden å offentliggjøre den første re-signeringen til neste sesongs tropp og allerede nå kan vi presentere vår første nysignering – Magnus Landevaag!

Herulf for meg virker som en fin klubb

Magnus Landevaag

Mens seriespillet er på pause jobber teamet rundt herrelaget, påtroppende hovedtrener Michael Wold, sportsjef Igor Koprivica og herreansvarlig Bjørn Kvien, med å sikkre en god og slagkraftig spillestall innfør sesongen 2021/2022. Den første nysigneringen er høyrekant Magnus Landevaag fra Bækkelaget!

Magnus er en blid og positiv gutt, sier Michael Wold og beskriver prosessen bak signeringen.

Jeg har jobbet litt med Magnus i BSK tidligere og jeg fikk gode referanser fra andre trenere på han. Han er en leken håndballspiller med et stort potensial.

Wold og Langevaag ser frem til å jobbe med hverendre.

En gladgutt fra Hamar

Jeg er en gladgutt fra Hamar som er veldig intressert i håndball. Har spillt håndball i Storhamar til jeg skulle begynne 2. klasse på videregående, da flyttet jeg til Oslo og begynte på Wang for å satse ytterligere, sier 19-åringen og fortsetter.

Jeg spiller på høyrekant og er glad i tekniske finesser og det har jo medført til et ganske bredt skuddreportoar.

Ser til det gode miljøet i Herulf

Magnus har tilbrakt et par sesonger i Bækkelagets organisasjon og har tidligere spillt på bylag og vært på 2 samlinger for yngres landslag LM02.

Herulf for meg virker som en fin klubb og en god miljø i følge tidligere spillere, jeg har tru på at jeg i Herulf får gode utviklingsmuligheter, sier høyrekanten og forklarer hvorfor valget falt på Herulf.

Landevaag fortsetter karrieren i gult, men nå i Herulf. Foto: Pål Jacobsen

Jeg velger å signere for Herulf da jeg føler det er et fint steg videre for meg som håndballspiller. Målet mitt er å få masse ny erfaring og mye ny lærdom samt at jeg også kan bidra med mine kvaliteter til laget.