Ny samarbeidspartner – MossIA!

Herulf mottar 40.000.- for sesongen 2021 som en del av MossIAs sponsorprogram!

– MossIA, som er et arbeidsfellesskap mellom Implenia Norge AS og ACCIONA SA, er totalentreprenør til Bane NOR sitt arbeid på nytt dobbeltspor fra Sandbukta til Såstad, med nytogstasjon i Moss. Vi vil gjerne bidra til at alle barn i Moss kommune får muligheten til å delta på fritidsaktiviteter, sier prosjektleder Carsten Rosskamp.

HK Herulf Moss har god satsing fra bredde- til toppidrett med tydlige verdier for inkludering og mangfold for barn og unge. Dette passer veldig fint inn med MossIA sine verdier, avslutter Rosskamp.

Kommunikasjons- og samfunnsansvarlig, Gunhild Bognæs, har fått et godt inntrykk av Herulf!

MossIA ser frem til samarbeidet med Herulf, og vi er glade for å kunne bidra til den fine satsingen og viktige arenaen som Herulf representerer, sier Bognæs og legger til.

Det blir spennende å følge klubben fremover, og vi håper vi snart kommer tilbake til normalen slik at både store og små igjen kan samles i hallen. Vi ønsker klubben og alle deres støttespillere en riktig god jul!

Markedsansvarlig Dino Osman takker og bukker.

Styret er i gang med budsjetteringsarbeidet for neste år og vi må øke sponsorintektene for å holde samme høye nivå i satsingen. Dette bidraget er gull verdt, sier Osman og oppfordrer flere til å bidra.

Jeg håper dette kan inspirere flere store aktører i Moss til å støtte oss i Herulf og vårt arbeid for barn og unge i regionen. En trygg og imøtekommende arena for barn å vokse opp i, med fantastiske forebilder i A-laget, som faktiskt er best i byen, å se opp til.