Klyp meg i armen – Simen Holm er tilbake i Herulf!

Den drastiske skadesituasjonen i herretroppen krever drastiske handlinger – Men sportsjef og hovedtrener Igor Koprivica har enda et ess i ermet! Vi ønsker varmt velkommen tilbake til Mosseprofilen Simen Holm som gjør comeback i moderklubben!

Spillet sitter fortsatt… i hodet.

Simen Holm

Bare noen dager før transfervinduet stenger, kan HK Herulf stolt presentere et nytt tilskudd i herrelaget. Det er ingen mindre enn Mossesønnen Simen Holm som velger å snøre på håndballskoene igjen, nesten tre år etter at han først la dem på hylla.

Simen Holm i HK Herulf. Foto: Moss Avis

Simen har en solid karriere bak seg med blant annet 9 sesonger i eliteserien, juniorlandskamper for Norge og spill i Champions Leauge og EHF-cupen. Nå velger altså 30-åringen å hjelpe klubben i hjertet sitt i jakten på en 1.divisjonsplass.

Jeg valgte å knyte på meg skoene igjen fordi jeg har savnet å trene, og liker best å trene med ball. Herulf trener fem minutter hjemmefra, og på et gunstig tidspunkt for en småbarnsfar. Det ble en god match denne gangen helt enkelt, sier den 188 cm høye bakspilleren.

Koprivica er fornøyd med signeringen

– Simen kommer inn i troppen i helt rett tidspunkt. Vi har hatt utfordringer med skader på bakspillerne Sebastian (Solbakke), Filip (Zelic) og Stjepan (Knezic). Jeg tenker meg at vi skal bruke Simen forsiktig i starten da han trenger tid på å komme i håndball- og utholdenhetsform, sier hovedtreneren.

– Men når han er på det nivået som kreves rent fysisk, så kan han fort bli en viktig brikke i spillet.

Foto: Jørgen Upsaker, Moss Avis

Vil være med å dra lasset

Spillet sitter fortsatt… i hodet. Kroppen er per nå et godt stykke unna, og spesielt skuddarmen trenger repetisjoner, sier Holm og fortsetter.

Jeg må nok være realistisk å innse at jeg ikke kommer tilbake på topp, men har trua på at jeg skal kunne være med å dra lasset. Jeg håper på å bidra til å heve treningshverdagen, kreve mye av medspillere og selvfølgelig å være en «plusspiller» i kamp.

På lørdag kommer første sjansen for Simen å testa ut hvis vingene holder for en siste flytur på håndballbanen. Men Herulfpublikumet får vente før dem får se den hjemvendte sønnen løpe in i Mossehallen igjen.

Nå venter fire tøffe bortekamper, tre av dem i Bergen. Men det blir perfekt å få noen bortekamper i beina før det smeller i Mossehallen igjen, avslutter Simen og ønsker seg et sterkt bortefølge i seriefinalen mot HK 72 Sande den 22. februar.