Kampens profil – Ole Einar Kaaterud

2 seiere på hjemmebane og 2 tap på bortebane er fasiten til herrelaget etter de 4 første kampene i årets 1.divisjon. På søndag er det ny hjemmekamp da Viking TIF kommer på besøk i Mossehallen. Vi tok oss en prat med kampens profil, målmaskinen Ole Einar Kaaterud!

Deilig seier på onsdagen mot Sandnes med 26-24. Du var ikke med og spilte – Hvorfor?

Jeg hadde en eksamen som var umulig å flytte så måtte gjennomføre denne, naturligvis utrolig kjipt, men jeg rakk å se den på DirekteSport.no, sier Kaaterud, som studerer fysisk aktivitet og ernæring ved Høyskolen Kristiania, og legger til.

Er sjeldent nervøs, men å se gutta spille og vite at du ikke får bidra gjorde vel at snitt pulsen var på 190. Samtidig var det ekstremt deilig med 2 poeng og syns vi står frem og kriger ekstremt bra bakover og virkelig viser at det skal bli tøft å møte oss på hjemmebane i år.

Air Rakkestad er ferdig med eksamen og klar for kamp. Foto: Sara Sanderød

Nå står Viking, som åpnet med 1 seier og 2 tap, på menyen. Hva forventer du deg for kamp og hva skal til for å holde oss ubeseiret på hjemmebane denne sesongen?

For det første blir det utrolig godt å bidra på banen igjen og ikke fra sofaen. Blir nok en tøff kamp på hjemmebane, ser for meg at det blir en jevn kamp. Kommer vi opp på nivå i forsvar som vi gjorde mot Sandnes og setter enda litt flere baller i mål fremover blir det en utrolig kul kamp å spille. Vi skal gjøre alt for at 2 poeng bli igjen i Moss.

Dette er din 3. sesong i Herulf og du har vært med på både ned- og opprykk med klubben. Hva taler for at det ikke blir som sist gang vi var i 1.divisjon denne sesongen?

– Vi har en stor gruppe med mange sulten spillere som går på banen for å krige hver eneste kamp, sier venstrekanten og legger til.

– Samtidig så er vi mye bedre forberedt til denne sesongen enn det vi var sist vi var i 1. divisjon.

Bedre forberedt til denne sesongen mener Kaaterud. Foto: Sara Sanderød

5 kjappe:

Best i laget på fotball?
– De eldste har vel ikke tapt en kamp enda. Min personlige favoritt er Herulfs Van Dijk, Håvard Løyland.

Hva hadde du gjort hvis du vant 10 millioner på lotto?
– Las Vegas med gutta.

Hvis du byr på middag – Hva serverer du da?
– Fajitas.

Ditt beste «Life Hack»
– Spis alltid 5 om dagen, fordi da er du aldrig sulten.

Dette vet vi ikke om deg?
– Har et brennende hjerte for sunn mat, særlig Macern.

Oles 3 sanger til oppvarmingslista:

– Musikk er ikke min sterkeste side, men Dino Osman-sangen er en banger!