Kampens profil – Odne Hagen

Etter en tøff innledelse av sesongen gjør herrelaget seg klare for hjemme premieren i 1.divisjon da opprykkskollegaen OSI Håndball kommer på besøk i Mossehallen. Vi tok oss en prat med kampens profil, visekaptein Odne Evensen Hagen

På onsdag smeller det i Mossehallen igjen, Odne. To tøffe kamper i ryggen mot Falk i serieåpningen og Bækkelaget i NM, hva for slags kamp forventer du deg når OSI kommer på besøk?

Jeg regner med en tøff og tett kamp i morgen mot OSI. Man vet aldri helt hvilket lag de kommer med, men hvis vi holder oss til vårt spill og kommer opp i intensitet er jeg sikker på at de to poengene blir igjen i Mossehallen!

Odne ble banens beste i serieåpningen mot Falk Horten. Foto: Sara Sanderød

OSI er presis som Herulf nyopprykka i 1.divisjon i år, hva vet du om dem og hva må vi gjøre for å sikre poengene i denne kampen?

Som sagt så er det vanskelig å si noe om de, da et sånt lag ofte skifter spillere fra år til år. Det som blir viktig for oss er å stenge igjen bakover og holde tempoet i kampen oppe, jeg vil tro at vi er bedre trent enn dem.

Du går nå in i din 4. sesong i Herulf og er en av de som vært i klubben lengst. Hvor vil du rangere årets lag sammenlignet med tidligere utgaver av Herulf?

Jeg syns vi fortsatt er en ung og sulten gjeng som trener godt sammen. Vi har en bredere stall dette året enn tidligere, når alle er friske, og det er mange gode spillere som kriger om plasserne der ute på banen. Får vi tilbake alle skadede spillere så syns jeg vi har et veldig bra lag!

5 kjappe:

Best i laget på fotball?
Vanskelig å komme utenom meg selv her

Hva hadde du gjort hvis du vant 10 millioner på lotto?
Kjøpt meg en god bil og investert i aksjer kanskje. Fått en del meldinger om at bilen min gikk ut på dato for noen år siden, men den ruller fortsatt!

Dette vet vi ikke om deg
Jeg er i slekt med en kjent norsk syklist, Edvald Boasson Hagen.

Hvis du var en historisk person, hvem hade du vært?
Historie er ikke min sterke side… Odne Hagen mot Sarpsborg ifjol, kanskje? Det var en historisk innsats fra min side. Hade vært fett å stå så godt i alle kamper.

Hvis du byr på middag – Hva serverer du da?
Biff med fløtegratinerte poteter og grønnsaker, fungerer hver gang. Kanskje en klikk bearnaise, men må lære meg å gjøre det først.

Odnes 3 sanger til oppvarmingslista:

Tiesto – Red Lights
Avicii – Levels
Dino Osman sangen (Italian Stallions – Danilo Gallinari Anthem)

https://open.spotify.com/playlist/7vjjv5HHdvyblyceR4z8sY