Kampens profil – Felix Kjølberg

Herrelaget er tilbake i Mossehallen og jager sin andre seier for sesongen. På andre siden av banen står Sandnes HK som, presis som Herulf, har startet serien varierende. Vi tok en prat med kampens profil, Drøbaks finest Felix Kjølberg

Det ble et surt tap borte mot opprykkskollegaen Vikhammer etter å ha hatt ledelsen lenge. Hva må gjøres bedre på onsdag mot Sandnes for å sikre 2 poeng?

Forrige kamp tapte vi på unøyaktighet og dumheter, det må vi legge bort til onsdag. Klarer vi å heve innsatsen et par hakk og holde fokus i 60 minutter bør vi ha muligheter til å beholde poengene i Moss.

Jeg bruker nå tiden på å vise meg fortjent til tilliten

Felix Kjølberg

Du har fått dra et tungt lass både i forsvar og angrep i (Sander) Geiser og (Sebastian) Solbakkes skadefravær i sesongsstarten. Hvordan har du taklet dette ansvaret og hvordan føles det å få så mange minutter på banen?

Ja, vi har blitt litt tynne i rekkene kan man si. Før sesongen var vi mange bakspillere, flere enn i fjor, så konkurransen var sånn sett større. Tanken min var da å hele tiden prestere på trening slik at jeg gjorde meg fortjent til en plass. Nå som det har blitt et par skader har jeg fått mye tid på banen, noe som selvfølgelig er veldig gøy! Jeg bruker nå tiden på å vise meg fortjent til tilliten og at jeg kan takle nivået.

En seier på tre kamper – Forventet eller hadde dere satt høyere mål før sesongen?

Nei, vi hade håpet på mer! Mot Vikhammer skulle vi gjerne tatt med 2 poeng hjem. Målet har vi vært tydlige på fra start, og det er å etablere oss i 1.divisjon! Da må vi vinne «rett» kamper, selvom jeg gjerne vinner alle, ler Kjølberg.

Kjølberg vokser med tilliten. Foto: Sara Sanderød

5 kjappe:

Best i laget på fotball?
Maskinen Knut Fjeldstad ska ha for innstilling, den veier opp for bristende talanent.

Hva hadde du gjort hvis du vant 10 millioner på lotto?
Hadde nok gått en del til sparing om man skal være kynisk. Hvis ikke hade det blitt en bil, hus og sommerhytte til familien, noe jeg klarte å love bort da jeg var liten…

Hvis du byr på middag – Hva serverer du da?
Ærlig talt så er jeg verdiløs i kjøkken. Jeg serverer det mamma og pappa lager!

Ditt beste «Life Hack»
Ha stive ankler, for da tråkker jeg ikke over som mange andre på laget gjør.

Dette vet vi ikke om deg
Som liten vokste jeg opp i Tyskland. Bodde der fra 2001-2007 før vi flytta til Drøbak.

Felixs 3 sanger til oppvarmingslista:

The Game, Skrillex – El Chapo
DMX – X Gon’ Give It To Ya
Dr. Dre, Snoop Dogg – Still D.R.E.

https://open.spotify.com/playlist/7y6EZI2V4Tza7wrOLUzvZU?si=paIhOMTXTiGH0xPfsgV7gw