Jubelscener i Mossehallen – J15 vant Østfold-derbyet

Herulfs femtenåringer har åpnet Regionscupen med blandede resultater. På onsdagen tok dem en viktig derbyseier over lokalkonkurrenten!

Under tiden herrelaget tok seg en tur over fjorden for å hente hem poeng spiltes det en meget viktig derbykamp i Mossehallen. Herulfs J15 tok imot Sarpsborgs ILs ditto i Regionscupen for jenter fødde i 2004. Det var i utgangspunktet en jevn og tøff kamp og etter 25 intensive minutter gikk lagene til pause på stillingen 11-9. Trener Henning Olsen kommenterer den første omgangen:
– Det vær knalltøft! Vi møter et bra lag som før denne kampen hadde vunnet merparten av kampene sine. Jag syns vi står opp bra som lag og går til pause med en rettferdig ledelse, meget takk vare et høyt tempo i angrepsspillet og et solid forsvar.

Jenter 15, fødde i 2004. Foto: Sara Sanderød

Etter pausen kom Herulfjentene ut fra garderoben og kjørte opp tempo ytterligere.
Vi kjørte på med full gass i 10 minutter av andre omgang og Sarpsborg ble bare mer frustrerte, sier Olsen.
Deretter kunde dem gul/sorte bare rulle på og når røyken hadde lagt seg stod mossingene som vinnere med 7 måls margin. Sluttsifrene skrevs til 21-14.
Vi spiller veldig bra forsvarsspill i den andre omgangen og får mange redningen som vi kan kontra på. Jeg syns jente virkelig trykker til og dette er en skikkelig lagseier, sier en stolt og fornøyd trener.

Sikkerheten selv fra straffemerket. Video: @hkherulfj04

Neste kamp for J15 spilles allerede på lørdag den 2. november klokka 13:15 da Skedsmo HK kommer på besøk til Mossehallen. Vill du se mer highlights fra jenter 15 bør du følge dem på Instagram: @HKHerulfJ04.