Igor ferdig i Herulf etter sesongen

Igor Koprivica avslutter sitt engasjement i Herulf, både som hovedtrener og sportssjef, etter sesongen.

De beste minnene må uansett være at samtlige spillere på A laget viste lojalitet

Igor Koprivica

Igor kom inn som et frisk pust rett før 2018/2019-sesongen og med en tynn spillerstall rykket laget ned fra 1. div. Men det ble lagt et godt fundament det første året, og med en profesjonell satsning ledet av Igor så var laget uovervinnelige og rykket opp i 1. divisjon igjen etter sesongen 2019/2020.

Sesongen 19/20 tapte Herulf kun 1 kamp under Koprivicas ledelse og rykket opp til 1.div. Foto: Sara Sanderød.

– Det mest positive med mine 3 år i Herulf har vært å bli kjent med en herlig gruppe mennesker på A-lag og rekrutt som har vist en stor lojalitet og tiltro til hverandre og meg som trener, sier Igor.

Sitter igjen med mange gode minner og bekjentskaper

– Sportslig sett startet vi med kun 7 spillere på A-laget og ingen g18 eller g16 spillere i klubben. Grunnlaget nå for kommende sesong er over 60 spillere på disse 3 kullene og et herrelag forhåpentligvis etablert i 1. divisjon, forteller Koprivica og legger til.

– Vi har klart å få på plass en samarbeidsavtale mellom de tidligere rivalene HK Rygge og HK Herulf som har gitt et voldsomt løft også på jentesiden og fundament for framtiden.

Sportslig leder for A-lag og rekrutt Bjørn Kvien legger til

– Igor har i rollen som sportssjef vært pådriver for samarbeid med både HK Rygge og andre klubber, og han har blant annet jobbet frem gode verktøy for sportslig drift, sier Kvien.

Igor signerte for Herulf høsten 2018. Foto: Petter Andresen, Moss Avis.

De beste minnene må uansett være at samtlige spillere på A laget viste lojalitet og ønsket å bli i klubben og trene frivillig uten noen godtgjørelse i perioden de var permittert fra mars til august 2020, sier en stolt Koprivica.

Jeg må også trekke frem de spillerne som valgte å bli i klubben når vi rykket ned der første året, og bidro til direkte opprykk sesongen derpå. Også alle de som har vist tiltro til prosjektet og meg som trener og som har blitt med underveis.

Dino Osman som spiller og Markedsansvarlig, Patrick Braarud som Klubbutvikler og Sportssjef i klubbsamarbeidet HK Rygge/HK Herulf, PA Stenersen som trener for g16 og sammen med Marianne Stenersen stor-ressurs for oss. Khaled Chentout som kom inn som spiller for oss i 2. divisjon og denne sesongen både trener og spiller. Michael Wold som kom inn i trenerteamet i år. Ole Petter Johansen og Tom Kjell som oppmenn og ikke minst Jardar Seim som statistikkfører. I tillegg har det vært en rekke mennesker som har bidratt i bakgrunnen med stort og smått. Med fare for å utelate noen. Takk til dere alle! avslutter hovedtrener og sportsjef Igor.

Med små midler har Igor lykkets ta Herulf tilbake til 1.divisjon. Foto: Sara Sanderød

Årets sesong har vært preget av en svært skadepreget tropp, og laget ligger nå på en 9. plass før de siste 7 kampene gjenstår. Slik det ser ut nå blir det 1. divisjonsspill også neste sesong. Igor har også lykkets i å samle et godt rekruttmiljø med regionale spillere i Herulf. Flere av disse har spilt herrekamper i år, og enda flere vil aspirere til neste års herrestall.

Herulf vil rette en stor takk til Igor for jobben han har gjort for klubben under disse 3 årene, men viktig oppgaver gjenstår frem mot sommeren. Sammen med assisterende trener Michael Nilsplass Wold og sportslig ledelse i klubben vil Igor fremover jobbe med neste års spillerstall for å gjøre denne best mulig. Og underveis er målet å klatre ytterlige noen plasser på tabellen, avslutter Kvien.

Igor vil stå i stillingen som sportssjef frem til sommeren.

Spørsmål rettes til:
post@herulf.no
Bjørn Kvien, tlf 915 34 542
Igor Koprivica, tlf 922 84 888