Hjemmepremier!

Søndag den 29. september er det endelig dags for nye Herulf å gjøre entre i Mossehallen før sesongens første hjemmekamp! Vi har tagit pulsen på hovedtrener Igor

Med kun fyre dager igjen til den første hjemmekampen for sesongen har vi tagit en prat med hovedtrener tillike sportsjef Igor Koprivica som forteller oss om sesongsinledelsen, den nye sultne spillerstallet og hva Mossepublikum kan forvente seg av det nye Herulf Moss!

Unge, ambisiøse, og sultne på utvikling

Sesongen har inletts med 3 bortekamper som resulteret i 4 av 6 muglige poeng, hvordan ser du på sesongsinledelsen?

– Vi har spilt 3 bortekamper, med lang reisevei og reisetid. I så måte har vi unnagjort de tøffeste reisene for denne sesongen. Guttene har vist i perioder glitrende spill i alle spillets faser, etablert angrep, etablert forsvar, kontringsspill og returløp. I enkelte perioder av kampene er vi gode i samtlige faser samtidig, og det er disse periodene vi jobber hardt for å forlenge fra kamp til kamp, og ut sesongen.

Mange nye spillere på plass i årets spillertropp, har du klart å sette sammen et slagkraftigt lag? Er det noen du vil trekke frem extra?

– Ja, det er mange nye spillere inn i årets tropp. Unge, ambisiøse, og sultne på utvikling og resultat. Vil også si at vi har ett mannskap med mer potensiale i år enn i fjor, selvom vi er en divisjon lavere. Det betyr at vi må jobbe tålmodig videre, utvikle potensialet vitende at det vil svinge i prestasjonene, men fra gang til gang litt bedre. Liker ikke å trekke fram enkeltspillere i ett lag i forkant, som skaper forventninger, heller skryte av spillere som har levert.

Årets lag er godt nok til å slå alle lag i 2. Div

Hva er tankerne dine infør hjemmepremieren? Har vi gode sjanser til 2 poeng og hva vet du om våre motståndere HK 72 Sande?

– Mine aller viktigste tanker framfor første hjemmekamp, og hjemmekampene denne sesongen, er å få publikum tilbake til hallen, for å se håndball og støtte opp om Herulf gutta. Vi har mange unge lokale gutter på laget, sammensatt med noen utenfra, som jobber godt på treningene og fortjener all hjelp de kan få fra tribunen. Moss som by fortjener også ett topplag i Håndball og vi kommer ikke dit uten å klare å engasjere Mosse-folket både i medgang og motgang!

– Årets lag er godt nok til å slå alle lag i 2. Div, men som sagt, også ett uforløst potensiale i en ung gruppe som vil variere i prestasjonene. Sande er nok ett lignede lag vårt, med mye ungt og lokalt, så helgens kamp vil nok bli en kamp med mye fart og ungdommelig pågangsmot, det laget som klarer å ha «varmt hjerte og kaldt hode» vinner denne kampen.

Super-keeper Odne Evensen Hagen faner i:

– Gleder meg til å endelig få spille i Mossehallen og foran Mossepublikumet igjen! Setter vi forsvaret, får målvaktsredninger, og har like god skuddutteling som mot Sotra så er jeg ganske sikker på at vi har gode sjanser til att låte de 2 poengene blir værende i Moss.

Hva kan Mossepublikumet forvente seg av årets Herulf?

– Mossepublikumet kan forvente seg at Herulf alltid skal gi 100% ute på banen! Vi har et spennende ungt mannskap i år, som er fryktelig revansjesugene etter forrige sesong. Håper virkelig å se så mange som mulig i Mossehallen søndag og fremover i sesongen, avslutter Hagen.

Kampen spilles 15:00 i Mossehallen på søndag 29/10.