Historiske tilbakeblikk

I en tid der det skjer mye endringer i HK Herulf Moss, og i samfunnet generelt, er det viktig å forstå hvor klubben kommer fra og i hvilken kontekst den har utviklet seg. Historien om Herulf starter i 1923 og en av klubbens virkelige legender har tatt fatt på oppgaven med å grave frem de historiske milepælene og øyeblikkene klubben har hatt igjennom tidene. Ingar Nilsen var selv spiller og leder for klubben i mange år – nå har han gjort sin foreløpig siste dugnadsjobb for HK Herulf Moss – gitt oss muligheten til å lære og mimre over vår stolte historie!

Hei alle klubbvenner!

Klubbens styre har i lengre tid hatt et ønske om å formidle klubbens historie til et bredt lag av byens innbyggere. Dette fordi klubbens historie har en betydning for byen Moss historie samt at man ønsker å skape en faktakunnskap hos byens innbyggere som vil ha en stor betydning for klubben, både hos tillitsvalgte og utøvere.

Klubben har som mål å kunne publisere en artikkel hver tredje / fjerde uke på klubbens hjemmesider, i sosiale medier og som e-post direkte til personer som er registrert hos klubben med e-post adresser.

Jeg, Ingar Nilsen, skal forsøke å formidle historien så korrekt og komplett som mulig og som kilder benyttes klubbens protokoller, byens avis(er) og samtaler med forskjellige personer som har og har hatt en tilknytning til klubben. Jeg selv har vært medlem siden 1961 og har vært spiller og tillitsvalgt i flere år.