Herrelaget sparrer mot tungvektere før vårsesongen

Etter en lang og velbehøvelig ferie er det endelig dags for A-laget og snøre på seg skoene igjen når toppmotstand venter på hjemmebane.

I morgen torsdag kommer tabelltoeren fra 1.divisjon Fjellhammer IL – Med Herulfgutten Sebastian Schwartz i spissen – på besøk i Mossehallen. Dette blir tredje gangen for sesongen som de to lagene møtes og enda en sjans til revansj for mossingene.

Schwartz vs Osman: Runde III venter på torsdag. Foto: Sara Sanderød

Fjellhammer er Norges kanskje største positive overrasking så langt i sesongen 2019/2020. Som nykomling i 1.divisjon gikk dem ubeseiret de seks første omgangene og ligger per nå, etter 13 spilte kamper, på opprykksplass til eliteserien! 19:20 er det avkast. Ta sjansen og se tidligere toppscorer Sebastian Schwartz i Mossehallen igjen!

Herulfs herrelag har gått som toget i 2.divisjon så langt. Foto: Sara Sanderød

Hvis Fjellhammer regnes som tøff motstand på torsdagen så venter noe enda verre for ulvene på lørdagen da eliteserielaget Fold-St. Hallvard kommer på besøk.

Eliteserielaget Fold-St. Hallvard kommer på besøk i Mossehallen. Foto: Fold-St.Hallvard

Lierklubben som rykka opp til Eliteserien i fjor har hatt en tung første halvdel av sesongen og har per i dag spilt inn fire poeng og gjør opp om kvalikplassen med Follo og Runar som ligger to respektive fire poeng foran. Avkasttiden på lørdag er satt til 17:30 og det er i Mossehallen kampen spilles.