Formstarke Ole forteller om målsuksessen

Herulfs herrer topper etter 7 spilte kamper 2.divisjon og på 10. plass i topscorelista finner vi Ole Einar Kaaterud. Les hva 21-åringen har å si om målformen og grunnen til alle kontringene

Betaling for hardt arbeid i pre-season og hver eneste dag på trening

Ole Einar Kaaterud

Dere har nå fem strake seire, hva er det som kreves for å ta den sjette i morgen da Tjølling står på andre siden av banen?
– For å ta den femte seieren i morgen må vi fortsette å gjøre jobben på trening 100%. Hvor vi er en gjeng som jobber mot de samme målene og kriger sammen. Samtidig må vi være fokuserte og tilstede når kampen spilles i morgen, presterer vi på vårt beste er jeg sikker på at vi skal gi Tjølling en skikkelig kamp. Samtidig hadde det ikke vært feil med litt støttende publikum på tribunen, sier Kaaterud og blir avbrutt av lagkamraten Dino Osman som ikke er sein med en melding
– Jeg vet at faren til Ole, som er en meget lojal Herulfsupporter, kommer til å ta turen så håper at flere gjør det samme, smiler svensken.

Du har virkelig vært i godt slag det siste og bidratt til seirene, hva ligger bak din stigende formkurve?
– Takk for det, har truffet bra de siste 3-4 kampene, endelig. Egentlig ingen store hemmeligheter bak det. Er vel bare en betaling for hardt arbeid i pre-season og hver eneste dag på trening, sier den ydmyke Rakkestadgutten.

Kaaterud in action tidligere i høst mot Falk Horten.
Foto: Sara Sanderød

Den raske venstrekanten har scoret mesteparten av Herulfs kontringsmål så langt og ser det som en kvittering på at hardt arbeidt lønner seg
– Vi har stått bedre bakover denne sesongen som har ført til at vi har fått flere redninger og flere kontringsmål, men tror også dette er et resultat av en bra og tøff oppkjøring til årets sesong.

Får ros av lagkamratene

– Jeg har sannsynligvis aldri spilt med en raskere spiller. Ole er typ den hvite Usain Bolt! sier lagkaptein Dino Osman med et smil og fortsetter:
– Vi er heldige som har Ole på laget, han bidrar alltid med bra melding i garderoben og ikke minst med viktige mål på banen, avslutter Osman som jager venstrekanten i skytterligaen.

Osman og Kaaterud feirer en av få seirer ifjor. I år har duon flere grunner til å klemme
Foto: Joakim Bekkåsen, Moss Avis

Til slutt, 10 mål sist mot Viking og 37 totalt så langt Ole, kan vi vente oss at du når den gyldne 100-målgrensen i løpet av sesongen?
– Alltid gøy å putte mange kasser, men så lenge laget alltid presterer bra og det holder til seier til slutt er jeg fornøyd, så får jeg telle opp antall mål når sesongen er over, sier Kaaterud og avslutter:
– Håper så klart det holder til over 100 mål til slutt!

Kampen spilles 20:00 i Tjøllinghallen i morgen onsdag 30. oktober.