Follo Cup

A-laget avsluttet andre treningsuke etter ferien med treningskamper mot tre av motstanderne i årets 1.divisjon, under helgens Follo Cup.

Les trenerteamets oppsummering av helgens tre kamper her.

Det er en progresjon på det vi driver med, og utviklingskurven går den riktige veien

Michael Nilsplass Wold

Viking TIF – Herulf (39 – 32)

Det var en jevn kamp i 50 minutter mot et sterkt Viking TIF-lag. Vi gjør for mange feil i kampen mot et mye mer rutinert lag, med en god bredde i stallen. Dette er et lag som satser tungt, og som kommer til å kjempe i toppen av årets 1. divisjon. Gutta kjemper og viser god innsats hele kampen, men noen dumme feil og to utvisninger de siste minuttene gjør at resultatet går fra 33-31 til 39-32. Vi gjør totalt sett en god kamp fremover i banen, men klarer ikke helt å demme opp bakover.

Herulf – Charlottenlund (32 – 32)

CSK er et lag som jeg forventer skal ligge rundt oss på tabellen. De har et ungt mannskap, slik som oss, om du ser bort i fra et par eldre og rutinerte spillere. CSK sin playmaker ble tunga på vektskåla denne kampen. Denne kampen ble en ordentlig knokkelkamp med mange dueller, og jeg syns nok en gang at vi står godt i det fremover på banen, men dessverre var vi under pari bakover. Både forsvar og målvakt måtte gå i seg selv i pausen. Det blir en bedring i andre omgang og vi går av banen med uavgjort etter scoring av Sebastian Schwartz, rett før sluttsignalet lød.

Herulf – Sandnes (28 – 28)

Sandnes er, som CSK, et lag jeg forventer skal ligge rundt oss på tabellen. De har et godt lag med god bredde, men ganske ung tropp. Denne kampen, var den beste prestasjonen vi leverte bakover i banen denne helga, isolert sett. Det er flere som står frem og tar det ansvaret som har manglet i de to andre kampene. Felix Kjølberg viser seg godt frem bakover og det er gledelig å se at 2003-gutten Marcus Antonsen tar ansvar fremover i banen. Vi holder på å rote det til på slutten hvor vi gjør en del merkelige valg fremover i banen, men en veldig god Joakim Hval tar tre kontringer fra Sandnes og holder oss inne i kampen.